29 Haziran 2015 Pazartesi

RİMMEL LONDON SOFT KOHL KAJAL GÖZ KALEMİ / 064

064 STORMY GREY


Merhaba!
Bugün, anlatmak istediğim Rımmel london soft kohl kajal eye lıner pencıl 064 stormy grey, gri rengindeki göz kalemi.
Bir kaç ay önce aldığım ve o günden beri elimden düşmeyen bir kalem. Ben her ne kadar göz üstünde keskin çizgiler sevsemde göz altında keskin çizgiler sevmiyorum. Göz altına ve içine çekilen koyu renkteki kalemlerin gözü olduğundan daha küçük gösterip, aşşa çektigini düşünüyorum.

 Benim gb gözleriniz küçükse (bana göre) ama illa koyu renk göz kalemi olmalı diyorsanız yarım olacak şekilde çekip dagıtmanız gözlerinizin görünümünü boyut olarak küçültmeyecektir. Genel olarak uyanık ve aydınlık göz makyajı sevdiğim için pek göz içine, kirpik diplerine koyu renkte göz kalemi çekmeyi tercih etmiyorum.



takiii bu kalemle tanışana dek

26 Haziran 2015 Cuma

MAC FLUİDLİNE EYELİNER GEL (Blacktrack)



Merhaba!
Bugün sizlere Mac Fluidline Eyliner Gel/blacktrack hakkında düşüncelerimi anlatmak istiyorum. Öncelikle ürün 3g ve çok bereketli, yaklaşık 1 yıl kullanabilirsiniz. Paketlemesi her mac ürünü gb çok şık ve cam.




Uzun zamandır kullandığım ve çok memnun kaldığım bir ürün. Asla akma,bulaşma yapmıyor ve en önemlisi rengi çok net siyah. Ben genellikle iki kat çekiyorum ve daha net duran bir çizgi elde ediyorum. İstenirse  tüm göz kapağına uygulayabilir ve dağıtma işleminden sonra üzerine başka bir far, krem far yada gliter geçerek koyu renk makyajınızı garanti altına alabilirsiniz.
 

24 Haziran 2015 Çarşamba

KRYOLAN WATERPROOF & SEPHORA GÖZ KALEMLERİ

BEYAZ VE TEN RENGİ KALEMLER..

Merhaba Hanımlar!
Kulllanmaktan keyif  aldığım ve bu kalemleri bulana kadar tonla ten rengi kalem çöpe attığım veya elimden çıkarttığım bir  gerçek. Eminim kendine yakışan ten rengi kalemi bulana kadar bir    çoğumuz en az bir kaç kalemi, ya kenara ya çöpe atıyoruz..
Bazen öyle durumlar oluyor ki kalem güzel, uygulanan göz sarı yada çok beyaz. Bu yüzden herkes için değişken oluyor ten ve beyaz kalemler
Makyaj yapmak keyifli ve mutluluk verici evet ama zararlı etkilerinide göz önünde bulundurup bu konuda çok seçici olmak zorundayız. Mevzu bahis göz içiyse daha fazla tabii

Benim gözlerim haddinden fazla hassas. Gözlerimin içine kalem çektiğimde gözlerim kırmızı kırmızı veya sulanıyor, dağılıyor , gözlerimde ağırlık yapıyo,kalem çok sert vs.. hal böyle olunca yıllarca ten rengi kalemde olmak üzere, hiç bir kalem çekmedim gözlerimin içine. Takii yeter artık bi deneyim diyene kadar. Deneme sürecinde; Rımmel, Avon, essense, pastel, flormar.. bunlar aklıma gelenler, söylediğim nedenlerden biri veya bir kaçıyla karşılaştığım için memnun kaldığımı  söyleyemicem. (eh denilecekleri saymıyorum)   Tabii bu deneyimlerden sonra ben durur muyum? Hayır!
Tesadüfen kızılayda zaman geçirirken aklıma geldi ve YKM'ye girdim oradaki makeup artist
sayesinde kryolan waterproof beyaz göz kalemiyle tanıştım. Uygulama yaptırdım ve içerde zaman geçirmeye başladım. Gözlerim yanacak mı yada akacak mı ...
Hiç bir sorunla karşılaşmayınca kasaya geldim ve fiyat :70tl bencede fazla evet. Herne kadar boyutu diger göz kalemlerine bakarak iki katı olsada.. alıp almamak arasında çok gidip gelsemde aldım. 7/8 Aydırda sorunsuz kulllanıyorum ve beyaz olmasına rağmen çok dogal ve kalıcı. Sephoradan aldığım ten rengi kalemimden de çok memnun kaldım. fiyat farkını düşünürsek sephoradan almaya devam edicem.
Sephora kalemin fiyatıda 40 tl olması lazım.
elimdeki duruş farkına bakın

23 Haziran 2015 Salı

MAYBELLINE 745 WOODEN BROWN RUJ

Herkese merhaba!
Bloğumun yeni olması sebebiyle o kadar çok yazmak istediğim ürün varki!  İlk bir kaç hafta içerisinde kullandığım temel ürünleri çoğunlukla memnun kaldıklarım, memnun kalmadıklarımıda serpiştirerek mutlaka açıklamak ve deneyimlerimi paylaşmak istiyorum sizlerle.

Nude ruj olarak en beğendiklerimden olan

İlk aldığımı kaybedip koşa koşa ikincisini edindiğim bir rujdan bahsedeceğim. Maybellıne ColorSensetional serisinden 745 numara Wooden Brown.   Bu rujun  favoriler listesine girmek için o kadar çok sebep'i varki.   Öncelikle dragstore bir ürün için performansı çok başarılı. Yüzünüzde donuk bir ifade bırakmıyor,solgun göstermiyor ve her makyaja çok yakışıyor.  Dudakları kurutmayan kremsi bir  yapısı var, böylece dudak kusurlarınıda minimize ediyor.  Kış bizi terk edip güneşi görmüşken mat nude tonlarda rujları  sürmek içimden gelmiyor bu aralar.   Renkli kozmetikte bugüne kadar yaz/kış ayrımı yapmasamda yazın  saten bitişli, kremsi, yumuşak sürümlü ve bazende ışıl ışıl duran gloss tarzı rujları daha çok tercih ettiğimi fark ettim.



RIMMEL LONDON LASTING FINISH CONCEALER- CORRECTEUR

Rımmel London Lastıng Fınısh Kapatıcı

Herkese merhaba! bugün sizlere, bir süre önce aldığım rimmel london lasting finish kapatıcıyı anlatacağım.  Göz altı kapatıcılarına zafım yok ama her ne hikmetse bir çok kapatıcı
  denememe ragmen işte bu dedirtecek bir ürüne raslamadım.  Dragstore ürünlerde tam anlamıyla tatmin eden bir ürün bulamadım desem daha doğru olur sanırım.
Uygun fiyatlı kapatıcı arayışım son hız devam edecek gb görünüyor.

MAC FACE AND BODY FONDOTEN

Herkese merhaba. Uzun zamandır kullandığım ve artık yorumlama zamanının geldiğini düşündüğüm bir fondöten face and body.  Dış ambalajından bahsedersek ürün sağlam bir plastik kabın içerisinde ve oldukça bereketli. Kapağının sağlamlığından dolayı makyaj çantasına atılabilir (tabiki küçük boyu) bendeki 120 ml olan. İnanın bu fondöten bitmez, en azından benim için öyle gb. Egerki kullanıyım kullanayım bitmesin bereketlensin diyorsanız büyük boyunu alın derim. Hatırladığım kadarıyla da küçük boyuyla aralarında  pek bir fiyat farkıda yoktu.


BENEFİT HOOLA BRONZER

BENEFİT HOOLA BRONZER

Herkese Günaydın! Benefit ürünlerini bir çok kullanıcı gb bende çok beğeniyorum ve bir çok ürününü severek kullanıyorum. Lakin bir kaç ürünü var ki başka türlü bir bağlılıkla kullanıyorum. Bunlardan biride hoola bronzer. Son zamanlarda yüzüme kontürleme işlemine okadar alıştımki günlük makyajımın vazgeçilmez bir parçasına dönüştü.Bu aralar bronzer sevdamın doruklarını yaşarken tabiki bir çok bronzerda denedim ve hepsi hakkında yorumlarımı bir bir yazıcam. Gelelim hoola ya.

ROCKATEUR Allık!

Herkese Merhaba aldığım günden beri severek kullandığım benefit allığımı sizlere tanıtmak istiyorum. Ambalajından başlarsak, çok şık ve kullanışlı karton bir kutusu var. Allık daha ambalajla gerçekten insanı büyülüyor.


Üzerinde kabartmalı olarak ROCK yazısı ve allığın o muhteşem kokusuna bayılacaksınız. Baktığınızda içinde simler görsenizde yüze uygulandığında sağlıklı ve aydınlık bir görünüm veren ışıltılar halini alıyor. Bu allığı her ne kadar içinden çıkan fırçayla kullanmasamda ilk aldığımda denedim ve içinden çıkan fırçanınsa aynı bitişi sağladığını gördüm. yani başka bir fırçaya ihtiyaç duymaksızın kullanabilirsiniz.