31 Temmuz 2015 Cuma

Pastel Day Long Lipcolor | 09-19



Herkese Merhaba!

Bugün blogumda anlatmak istediğim Pastel Day Long rujlarının 09 ve 19 numaraları. 
Biraz üründen bahsedecek olursak her ne kadar gloss gb bir paketlemeye sahip olsada bu ürünler mat rujlar. İçerisinde ürünün ne kadar olduğunu söylemiyorum çünkü paketlemesinde belirtilmemiş.


22 Temmuz 2015 Çarşamba

GARNIER BB KREM KAPATICI | ROLL-ON



Herkese Merhaba!
Bu gün sizlere yorumlamak istediğim günlük hayatımda kullandığım garnıer bb krem kapatıcı roll-on. Paketlemesi kullanışlı, ucundaki metaryel kısmının göz altlarına uygulama esnasında ferahlık vermesi çok hoşuma gitti. İçerisinde 7 ml ürün buluyo.


The Balm | Smoke Eye Palet

 

Smoke Balm Palet

Merhaba!

Bugün blogumda yorumlamak istediğim the balm smoke eye palet
Paketlemesi karton ve mıknatıslı bir kapağı var. Paketleme görüntüsü her the balm paletinde olduğu gb çok şeker. Toplamda 10.2 gr ürün bulunuyor içerisinde.

18 Temmuz 2015 Cumartesi

Flormar Waterproof Lipliner

Suya dayanıklı kırmızı dudak kalemi

Merhabalar!

Bugün blogumda yorumlamak istediğim Flormar 233 numaralı kırmızı dudak kalemi.
Bu kalemi alma sebebim mac roby woo idi. Mac de bir kaleme 40 küsür tl vermek istemeyip Flormara girip aldığım bir kalem.

Bu kalemi uzun uzun anlatacak fazla bir şey yok aslında. Muhteşem güzel duruşu olan, mat kırmızı aşıklarına bire bir. Kalemin sürümü ve yumuşaklığı bence ideal.

17 Temmuz 2015 Cuma

Lancome Hypnose Drama Maskara



Herkese Merhaba!

Son bir haftadır yazı yazmak istediğim halde yazamadım. Bu sıcakta hastalandım ve felaket bir gribal enfeksiyon geçiriyorum. İlaçlar, iğneler derken ancak toparladım. Bu gün blogumda yıllardır severek kullandığım bir maskarayı yorumlamak istedim.



Bu maskarayla 2008/2009 yılları gibi tanıştım. İlk tanıştığım yıllarda aşık olmuştum ve elimden düşmeyen bir maskaraydı. Zannediyorum o sene 5-6 tane bitirmişimdir. Zamanla bu sayı düştü tabiki, fiyatı fazla gelmeye başlamıştı ve ortalama 2/3 ayda bir tane bitirdiğimi düşünürsek pahalıydı.

Yıllardır severek kullandığım, olmayan kirpiklerimi bile var eden bir maskara. Benim kirpiklerim uzun ve gür degil hatta seyrek, birde uçları sarı ki hiç mi hiç belli degil maskarasız. Bu yüzden benim için maskara gerçekten çok önemli.
 

10 Temmuz 2015 Cuma

Loreal Ruj Color Riche Collection Privee Freida's nude

Merhaba!

Bugün yorumlarımı paylaşmak istediğim Loreal color riche koleksiyonundan freida's nude.
Paketleme konusunda çok başarılı ve şık bulduğum bir seri. Makyaj çantamda şık görünümlü rujları taşımayı daha çok seviyorum bende herkes gibi.

Yapısına geçmeden önce kokusununda çok güzel olduğunu söylemeden geçemicem. Bu serinin rujları aynı kokuya sahip.Yapısı yumuşacık, kremsi ve saten bitişli. Dudakları kurutacak bir formülasyona sahip degil, saten bitişli olmasından dudak kusurlarınıda göz önüne çıkartmıyor.
 

6 Temmuz 2015 Pazartesi

FLORMAR COLOR EYE SHADOW / 07

FLORMAR NUDE 07 PALET


Herkese Merhaba!

Bugün blogumda yorumlamak istediğim Flormar nude 07 numara palet.
Şık görünüme ve kullanışlı bir paketlemeye sahip olan bu palet tamamen mat 5 renkten oluşuyo ve çok yönlü kullanıma müsait. Paletin içindeki ürün toplamı 9g.



5 Temmuz 2015 Pazar

KRYOLAN TRANSPARAN PUDRA


Herkese Merhaba!

Bugün blogumda bahsetmet istediğim yıllardır severek kullandığım kryolan tarsparan pudra. Kryolan markası tv makyajı,porselen makyaj.. gb sıfatlarla ün salmış bir marka. Sektöründe lider markalardan olduğu kesin. Benim bu markayla tanışmam 6 sene önce olmuştu. Kullandığım bütün ürünlerine aşığım diyebilirim.

3 Temmuz 2015 Cuma

MAC BROW SET / RENKLİ KAŞ MASKARASI


Merhaba!
Bugün bloguma konuk olan Mac Brow Set. Ben bu kaş maskarası ile bir mac alışverişim sırasında tesadüfen tanıştım . Mac markasının bir çok ürününü deneyip memnun kaldığım için merak ettiğim ürünü, hakkında bir bilgim yoksa bile uygulattıktan sonra almaktan çekinmiyorum. Pekte içimi acıtan keşke almasaydım dediğim bir üründe olmadı şimdiye kadar.
Yeterki renk konusuna dikkat edin özellikle ten grubuysa.



2 Temmuz 2015 Perşembe

TOO FACED CHOCOLATE BAR PALET



Herkese Merhaba!
Bugün, hakkında konuşula konuşula bitirilemeyen, bir çok blogger ve vloggerların öve öve bitiremediği Too Faced Chocolate Bar paleti konuşalım.



FLORMAR İNVİSİBLE PORES İNSTANT


Merhaba!
Öncelikle biraz üründen bahsedecek olursam, cilt yüzeyini pürüzsüzleştiren, gözeneklerin görünümünü azaltmayı vadeden, şeffaf jel yapıda bir ürün.

 Ben çok fazla baz insanı olmasamda makyaj yapmadan önce mümkün mertebe hatırladıkca, baz kullanmaya çalışıyorum. Tabiki her baz makyajın kalıcılık performansında az veya çok etkili. Ben bu ürünü Benefit'in Porefessional makyaj bazına benzettim ve çok fazlada fark gördüğümü söyleyemicem. Aralarında büyük fiyat farkı var ve değer mi,değmez mi tartışılır..


FLORMAR M108 FAR

Merhaba!
Bugün Flormar matte terracota eyeshadow M108 far diye adlandırılan, far olarak kullanmadığım çok yönlü kullanıma uygun bir fardan bahsetmek istiyorum.
Ürün fırınlanmış yani hem ıslak hem kuru kullanıma uygun. Her ne kadar matte serisinden olsada kesinlikle mat olmayan bir far. Paketlemesi kullanışlı ve sağlam. Makyaj çantasına korkmadan atılabilir. 4 g ürün içeriyor ve bu miktar bir far için oldukca fazla. Kırık beyaz diyebilirim rengi için.