20 Ağustos 2015 Perşembe

SİGMA E25 | E55 | F40 FIRÇA SETİ


Herkese Merhaba!

Bugün kozmela dan almış olduğum bir fırça setini blogumda yorumlamak istedim. Bu yazının daha fazla gecikmesine gönlüm razı gelmedi çünkü stokda halen varken
geç kalmadan yazmalıyım diye düşündüm.


12 Ağustos 2015 Çarşamba

Özlem Mekik ile Günümüz Lezzetleri Kitap Lansmanında Buluştuk


8 Ağustos Cumartesi günü Özlem Mekik ile Günümüz Lezzetleri kitap lansmanında Ankaralı Bloggerlar olarak, bizlere mükemmel lezzetleri tadım imkanı sunan Trilye Restauranda buluştuk.
Tarçın Events (fatma hanım) Sibel Erzincan ve Tolunay Ersoy'un organizasyonuyla yapılan bu etkinlikte bulunmaktan çok keyif aldım.


11 Ağustos 2015 Salı

Urban Decay Naked || Far Paleti İncelemesi


Herkese Merhaba!

İlk aldığım Urban Decay far paletim Naked. Ben Amerikadan getirtmiştim ve uzun sürede kullandım. Artık Sephora magzalarında da satışa sunulmuş durumda. Fiyatı 170 tl civarı. Paketlemesi çok şık ve kadife görünümlü. Bu özelliğinin tek kötü yanı çabuk tozlanması. Palet, the balm paletler gibi mıknatıslı şekilde kapanıyor. İçerisinde 12 farklı renk bulunuyor ve her bir far 1.3 gr yani bu paleti aldığınızda uzun zaman kesinlikle sizinle.



7 Ağustos 2015 Cuma

Essence quattro eyeshadow 16 | Far paleti incelemesi


 Merhaba!
Bugün blogumda yorumlamak istediğim bu küçük palet benim en kıymetlilerimden. Essence markasının far kalitesini bir çoğumuz biliyoruz. Bilenler bilmeyenlere söylesin :)


6 Ağustos 2015 Perşembe

Urban Decay Naked 2 Far Paleti


Merhaba!

Uzun zamandır kullandığım bir paleti yorumlamak istiyorum bugün. Bildiğiniz gibi Urban Decay markası  Türkiyede yoktu ve artık sephoralara geldi, bende geldiği için gönül rahatlıyla artık yazabilirim diye düşünüyorum. Fazla uzatmadan palete geçelim..