24 Ekim 2015 Cumartesi

ANKARA'LI BLOGGERLAR PRİL ETKİNLİGİNDE AÇELYA AKKOYUN İLE BULUŞTUK


Temizlikte yılların uzmanı olan Pril '' Türkiye'nin Hamarat Hanımlarını Arıyor'' başlığı ile devam eden bir etkinlik zinciri yapıyor ve marka yüzü olan Açelya Akkoyun ile Türkiye'yi dolaşıyor.
Ziyaret ettiği illerde etkinlikler ve yarışmalar yaparak türkiyenin en hamarat hanımını arıyor.
Aynı zamanda marka yüzü olan Açelya Akkoyun eşliğinde yapılan keyifli yarışmalarda  süpriz hediyeler dağıtılıyor.


Ankara'lı hanımlar içerisinde en hamaratlarını seçmek için gelen Henkel Grup eşliğinde Açelya Akkoyun, biz blog yazarlarınıda unutmayıp Crown Plaza Hotel'de öyle yemeği eşliğinde bizlerle çok keyifli bir etkinlikte bulundu.
Buluşmamızda tüm blog yazarlarıyla tek tek tanışan Açelya hanım çok güzel bir karşılama yaptı. Uzun Uzun sohbet ettiğimiz Henkel yöneticileri ve Açelya Akkoyun, olumlu veya olumsuz tüm yorumlarımızla ilgilendi. Prille nasıl tanıştığımızı ve farklı ne yönlerde kullandığımızı dinledi. Gerçi pekte olumsuz yorum geldi diyemem, hepimiz biliyoruz sonuçta pril markasını ve performansını.
Babannelerimizden gelen gelenek gibi.. 




Toplu fotoğraf çekiminin ardından hepbirlikte Ankamall AVM önünde kurulan, yarışma alalına geçtik ve ankaranın hamarat hanımlarının arandığı yarışmada, bizlerde şansımızı denemek istedik. Bir çok arkadaşımla birlikte bende tabiki yarışmaya katıldım ve çok keyif aldım.
Kısaca yarışmadan bahsedecek olursam, 82 parça yemek takımı düşünün ve 10 adet bardak, en hızlı bulaşık makinesine yerleştiren ve kapağı kapatan yarışmayı kazanıyor. Hayatımın deneyimiydi diyebilirim, 28s 'de makine kapağını kapattım ve tabiki güzel hediyemide aldım.



Ayrıca ınstagram üzerinden'de ödüllü bir yarışma yapıyorlar @PrilTurkiye hesabını takip edip
#enhamaratbenim Hashtag'i ile paylaşanlar Prilden süpriz hediyeler kazanma şansını yakalıyor.
Bakalım ne eğlenceli kareler çıkacak..



Bu özel davet ve birbirinden güzel hediyeler için Henkel Gruba ve Med Partners Reklamcılık ve Halkla İlişkiler Ajansına ayrıca Açelya Akkoyuna Teşekkürler


Sevgilerimle..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Değerli fikirlerinizi benden esirgemeyin...