18 Temmuz 2015 Cumartesi

Flormar Waterproof Lipliner

Suya dayanıklı kırmızı dudak kalemi

Merhabalar!

Bugün blogumda yorumlamak istediğim Flormar 233 numaralı kırmızı dudak kalemi.
Bu kalemi alma sebebim mac roby woo idi. Mac de bir kaleme 40 küsür tl vermek istemeyip Flormara girip aldığım bir kalem.

Bu kalemi uzun uzun anlatacak fazla bir şey yok aslında. Muhteşem güzel duruşu olan, mat kırmızı aşıklarına bire bir. Kalemin sürümü ve yumuşaklığı bence ideal.






Bu sıralar bir çok uygun fiyatlı markanın dudak kalemlerini beyensemde (essence, rival de loop,rival de young, rımmel london..) Bu konuda markaların kendilerini geliştirdiğini düşünüyorum. Başta Flormar ve Golden rose. Bu markalar erişebilirlikleri bakımından da çok iyiler.
Her şehirde gratis,rossman yada watsons yok ama her şehirde ulaşılabilecek bir flormar veya golden rose satan mutlaka bir parfümeri bulunuyor.


Bu dudak kalemiyle aşk yaşıyoruz denebilir. Mükemmel duruşuyla, dudağımda bıraktığı yumuşacık kadifemsi hisle beni kendine bağladı. Bittikce alacağım kırmızı kalemlerimden diyebilirim.

 Dudaklarımda yokmuş gibi his bırakıyor ve çokda kurutmuyor. Waterproof (suya dayanıklı) bir kalem. Eger yemek yemicekseniz 4-5 saatte kadar dayanıklı ve pütür pütür olmuyor. Gün boyu kullanılacaksa tabiki tazemek şart. Ben bir kaç saat mat kulllanım sonrası üzerinden lipbalm veya bir glos geçiyorum. Böylece yeni sürülmüş gb etkisi devam ediyor.
Kırmızı severlerin beyeneceğini düşündüğüm bir kalem


Fiyatı: 4,5 tl

Flormar mağzalarında ve online sitesinden bulabilirsiniz


Herkese Sevgiler...